hits

Våryrens smaker i snacksen

  • Skrevet: 25.03.2018
  • Klokken: 13:35
  • Kategori: Samarbeid

Reklame | Maarud

Jeg har fått prøve Maaruds nye smaker. Denne gangen også linsechips! Disse posene ble borte på null-komme-niks her hjemme, så gode var de faktisk, jeg tuller ikke! De har også noe mer mettende ved seg og passer også til hverdagssnacks på en mandag, foran pcen når jeg blogger. Da jeg jobbet på helsekost smakte jeg på flere typer grønnsakschips, snacks må absolutt ikke være av potetgull - det finnes så utrolig mye god chips.

Påskeferie er det neimen meg og! Tid og rom for litt påskegodis, påskeeegg, snacks, gul brus. På en lun hyttetur er det fint å kunne sette frem en skål med noe godt i.

Linsechips med creme fraiche & ramsløk og fyldig paprika & urter. Disse godbitene inneholder hele 40% mindre fett og er akkurat like gode i smaken som annen snacks - fyldig og skikkelig nam, I promiise.

Disse kunne jeg fint servert på en vinkveld med ost og kjeks, tenker jeg. Lekre, sprø chips med et hint av salt og krydder, den ene med en tydelig paprika. Laget med olivenolje som ga en ekstra delikat smak etter min mening.

Ekstra store ostepop, for dem som elsker ostepop, hehe! Disse har også ekte cheddar i seg og masse smak. Hva synes du om ostepop?

znippen

25.03.2018 kl. 14:41
Spennende! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :D

Siri Alvær

25.03.2018 kl. 23:35
Mm, elsker chips! Fikk lyst til å teste linsechips, det virket spennende!

Hanna Marie Stauri

02.04.2018 kl. 00:25
SIRI ALVÃ?R: Try them, de er nyydelige!
Hanna Marie Stauri

Hei og velkommen! Mitt navn er Hanna Marie og jeg er en 20 år gammel kvinne fra Hamar. Min store lidenskap er teater, samtidig som jeg skriver om hverdagen min, skjønnhet, jentetips, livsstil og det jeg har på hjertet. Kontakt: hannama.blogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv